Σε αυτό το θέμα.
* Νόμισμα παραμένουν σε ένα στενό φάσμα.
* Αναμονής για τη Διάσκεψη Κορυφής της ζώνης του ευρώ.
* Η Τράπεζα του Καναδά αφήνει συντελεστές παραμένουν αμετάβλητοι.
* Η Βραζιλία εγκαταλείπει τους φόρους ήσυχα.
Και, τώρα, στο σημερινό πφένιγκ για τις σκέψεις σας!
Είναι όλα σχετικά με την ευρωζώνη 24/7.
Καλή μέρα. Και ένα Wonderful Τετάρτη σας! Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της χώρας μας του ατιμία. Περλ Χάρμπορ ημέρα. Ελπίζω να επισκεφθείτε Περλ Χάρμπορ κάποια μέρα, και να πληρώσει μου απόψεις με τα Αμερικανοί στρατιώτες και τους ναύτες που δέχθηκαν επίθεση όταν εμείς δεν ήταν ακόμη σε πόλεμο με τους Ιάπωνες. Αλλά θα ήταν την επόμενη ημέρα της επίθεσης. Μια ημέρα για όλους μας να σταματήσετε και να σκεφτείτε για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.
Πρόκειται να είναι μια κλήση διάσκεψης σήμερα με μερικά άτομα και το θέμα της συζήτησης θα κέντρο γύρω από το ευρώ. Υποθέτω ότι είναι κατάλληλες, ή ίσως ειρωνικό το γεγονός ότι θα πάμε να μιλάμε για το ευρώ, ημέρα Περλ Χάρμπορ. Yποθέτω μπορείτε να συνδέσετε αυτούς, έτσι δεν θα υπεισέλθω σε μια εξήγηση.
Αυτές είναι όλα σχετικά με το ευρώ, και η ευρωζώνη 24/7 ημέρες. Διάβασα σε ορισμένες εκθέσεις ενδιαφέρον τις προάλλες ότι μίλησε για το τι θα συμβεί, θα πρέπει να διασπάσετε το ευρώ, και τις χώρες να επιστρέψετε τα εθνικά τους νομίσματα. (τώρα, πιστεύω ότι έχει της χιονοστιβάδας μια ευκαιρία στον άδη συμβεί, αλλά η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα). Οι συγγραφείς που όλοι πίστευαν ότι κάθε νόμισμα στο ευρώ - mix θα χάσουν κερδίζει έδαφος VS το δολάριο, εκτός από το γερμανικό μάρκο, που είχαν ως αύξηση στην τιμή VS το δολάριο.
Ok. αρκεί ότι πίτας με τα πράγματα ουρανού! Δικαίωμα εδώ, αυτήν τη στιγμή, το ευρώ διαπραγμάτευση σε ένα στενό φάσμα, μεταξύ 1.3350 και 1.3450. Κατά τη γνώμη μου, τους εμπόρους, τους επενδυτές και το υπόλοιπο της παρτίδας βρίσκονται σε αναμονή για τη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης που ξεκινά την παρασκευή. Τώρα, κάποιος ότι πραγματικά θαυμάζω, και τεθεί πολύ βάρος σε ό, τι λέει, David Rosenberg, πιστεύει ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης πρέπει να ακούγεται πολύ εμπιστοσύνη όταν διεύθυνση τύπου την παρασκευή, και να του τύπου που κατανοούν ότι τους έχετε διατύπωσε ένα βιώσιμο σχέδιο ότι όλοι συμφωνούν να εφαρμόσουν ΤΏΡΑ. Mr. Rosenberg πιστεύει η συντονισμένη προσπάθεια των 6 κεντρικών τραπεζών για την παροχή ρευστότητας λειτουργεί, τώρα όλες τις ανάγκες της ευρωζώνης να διατηρήσετε λύκους μακριά από τη θύρα είναι να δώσει στις αγορές την εμπιστοσύνη ότι ένα σχέδιο πρόκειται να υλοποιηθεί.
Mr. Rosenberg πηγαίνει στη συνέχεια να πω ότι θα πρέπει να συμβεί αυτό, η Dow θα μπορούσε να άνοιξη 2000 πόντων! WOW. Ok. Μου είναι αδιάφορο πραγματικά σχετικά με το τι κάνει αποθεμάτων. Μάλλον νοιάζει προς ποια κατεύθυνση πάει τα νομίσματα. Είτε τον τρόπο, προς τα επάνω ή προς τα κάτω, μόλις όσο καθοδηγείται θεμελιωδώς! Αλλά αυτό που θεωρώ πιο ενδιαφέρον σε ό, τι λέει, είναι ότι στη ζώνη του ευρώ είναι που επηρεάζουν ό, τι συμβαίνει με τα αποθέματα εδώ στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα το συντελεστή συσχέτισης Bloomberg δείχνει πόσο αύξηση των δύο αγορών και η πτώση σε σύζευξη έπληξε.85, στο υψηλότερο επίπεδο, δεδομένου ότι το ευρώ καθιερώθηκε το 1999.
Κοινοποίηση αιτιάσεων. εκεί θα πάτε! Εάν έχετε μια λογιστική Τζόκεϊ, τότε έχετε να επαγρυπνεί σχετικά με το ευρώ. Δεν ήταν πάντοτε με αυτόν τον τρόπο. αποθέματα και νομίσματα έχουν διαφορά τιμολόγησης μηχανισμούς, και ένα χαμηλό αντιστοιχίας μεταξύ τους. Μέχρι το οικονομικό τήξη του 2008.
Μοιάζει σαν s & p του απόφαση για να θέσετε τα AAA μέλη της ζώνης του ευρώ σε πίστωση Παρακολουθήστε υποβιβασμού, η οποία συνήθως μόνο προηγείται ένα πραγματικό ποσοστό υποβιβασμού, δεν τηρούνται με μεγάλη ευγνωμοσύνη από τις αγορές ομολόγων. Και συμφωνώ. Εδώ είναι το σημείο. Ναι, έχουμε δει μερικές ευρωζώνη συνόδους κορυφής συμβεί χωρίς ένα ψήφισμα, αλλά όλες οι εκδηλώσεις σημείο προς κάτι συμβαίνει στην αυτή επόμενη Σύνοδο Κορυφής, τόσο γιατί μεταβείτε και τρομάξει την bejeebers των αγορών πριν από τη Σύνοδο Κορυφής; Ο λόγος που δεν περιμένουν-n-βλέπε, τί της συνόδου κορυφής; Αυτή η προειδοποίηση από s & p μόλις κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκη για τους ηγέτες της ζώνης του ευρώ.
Τώρα. Εάν οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ να συγκαλέσει τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς ένα «σχέδιο». Στη συνέχεια προχωρήσει και κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνετε, αλλά μπροστά από αυτό. Απλά δεν φαίνεται να έχουν νόημα για μένα!
Ok. πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο συμβαίνει εκτός από όλα αυτό λόγια για τη ζώνη του ευρώ, δικαίωμα; Αλλά προτού προχωρήσω στις, έχω να σας πω ότι στη ζώνη του ευρώ είναι βασικότερη, fumbling, η ρίζα, σήμερα το πρωί μετά από έναν υπάλληλο της Γερμανίας είπε ο λαός θα απορρίψει την πρόταση να συνδυάσετε κονδύλια διάσωσης τρέχουσα και μόνιμη ζώνης του ευρώ. Δεν μια καλή αρχή για τη Σύνοδο Κορυφής. Οι ηγέτες της ευρωζώνης θα πρέπει να περιηγηθείτε αυτό το ναρκοπέδιο για να λάβετε μια επιτυχημένη σύνοδο κορυφής.
Στοιχηματίζω ότι τα αγόρια και τα κορίτσια στην Τράπεζα το αποθεματικό της Αυστραλίας (RBA) έχουν συλλογική ουρές τους μεταξύ τους πόδια σήμερα το πρωί, μετά από αποκοπή ποσοστά τις προάλλες, και η ζωγραφική βραδείας ανάπτυξης εικόνα για την οικονομία. Aussie ΑΕγχΠ για το τρίτο τρίμηνο επεκταθεί 1% από το προηγούμενο τρίμηνο. Αυτό θέτει τους οικονομίας χρόνο με το χρόνο σε +2.5%... Και η χώρα είναι εξακολουθεί να ασχολείται με την ξηρασία του περασμένου έτους ότι ήταν ακολουθείται από έναν κυκλώνα, το μέγεθος του νησιωτικού κράτους! Κοινοποίηση αιτιάσεων. η έκθεση αυτή ισχυρή ΑΕΠ για την Αυστραλία, προώθησε το δολάριο Aussie (ένα$) με υψηλότερη σήμερα το πρωί.
Το $ A ζυγίζεται ακόμη από τα προβλήματα της ευρωζώνης, αλλά για σήμερα το πρωί, αυτή διαπραγμάτευση υψηλότερο σε έναν βασικό λόγο!
Η Τράπεζα του Καναδά (BOC) did αφήστε συντελεστές παραμένουν αμετάβλητοι χθες όπως είχα πει ότι θα έκαναν. Συντελεστής εσωτερικής του Καναδά είναι 1%, μια πλήρη σημεία 50 βάση υψηλότερο από τον συντελεστή των ΗΠΑ, και να υπολογίζουμε το ποσοστό κομμένα αποτέλεσμα των ποσοτικών χαλάρωση, η οποία βάζει το ποσοστό των ΗΠΑ στο μηδέν. Η BOC Εφημερίς Daniel 's Purchase, δεν πετάμε κάθε γάτες μεταξύ τα περιστέρια με τη δήλωση, η οποία ήταν πολύ ισορροπημένη, όπως αναγνώρισε τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα στην οικονομία, αλλά υπενθυμίζοντάς όλους ότι τα προβλήματα της ευρωζώνης θα μπορούσε να ζυγίζονται για τη μελλοντική μεγέθυνση. Βρήκα ένα πράγμα που ανέφερε ενδιαφέρουσα. Επεσήμανε ότι η ανάπτυξη των Κίνα και τις αναδυόμενες των Εθνών ήταν ισχυρή, αλλά στη συνέχεια να προστεθεί ότι θα μπορούσε να επιβραδύνει για ένα πιο βιώσιμο ρυθμό.
Το καναδικό δολάριο / loonie είδε μια καλύτερη bias για να μετακινήσετε υψηλότερη μετά τη συνεδρίαση του BOC και είναι πίσω στο 99-σεντς (cents). Με λάδι σε χαμηλές τιμές άνω των $100 για την 3η συνεχή ημέρα, ο loonie γίνεται πραγματικά κάποια προσοχή.
Το ελβετικό φράγκο εξακολουθεί να ολίσθηση τιμή VS το δολάριο. Πιστεύω ότι η Ελβετική Εθνική Τράπεζα (SNB) βρέθηκε τελικά ένας τρόπος για να τους επενδυτές για να κλείσετε το αγοράζουν φράγκων και ώθησης την υψηλότερη τιμή. Θυμάται την περασμένη εβδομάδα, είπα ότι υπήρξε μιλάτε στην Ελβετία που τους κατά νου διάθεση αρνητική επιτόκια στις καταθέσεις των φράγκων. Έτσι, οι επενδυτές θα έπρεπε να καταβάλει να κατέχει φράγκα. Καλά, δεν υπήρξε καμία άλλες συνομιλίες σχετικά με το συγκεκριμένο μέτρο, αλλά η SNB αναφέρθηκε σε άλλες νύχτα ότι εξακολουθούν να βλέπουν το φράγκο του δύναμη.
Πιστεύω πως για τώρα ότι οι αγορές είναι πρόθυμη να δώσει της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας εδώ, και πιστεύω ότι θα εφαρμόζουν αρνητική επιτόκια για το φράγκο. Αλλά. εδώ είναι όπου της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας θα μπορούσαν να βρεθούν αντίγραφο ασφαλείας σε μια γωνία, για το εάν η SNB δεν κάνει τίποτα, οι αγορές θα επανέλθει τους με ένα εκδίκηση.
Όπως είπα και χθες η Αποθεματική Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας (RBNZ) θα πληρούν αυτή την εβδομάδα, απόψε νομίζω πως και πάλι θα πω ότι πιστεύω ότι η RBNZ θα κρατήσει συντελεστές παραμένουν αμετάβλητοι, και υπάρχει πιθανότητα ότι μπορεί να υποδεικνύει ότι συντελεστές θα πάει υψηλότερο το 2012. Σας υπενθυμίζω μου ειδοποιεί μετά την τελευταία RBNZ συνάντηση ότι Εφημερίς της RBNZ Bollard (τον οποίο εγώ δεν νοιάζονται για τον dissing του δική του νομίσματος ξανά και ξανά) ανέφερε ότι αν το RBNZ "βλέπει σταδιακή πίεση εγχώριων πόρων θα απαιτήσει μελλοντικές αυξήσεις OCR". (το OCR είναι επίσημο ποσοστό τους μετρητά)
Κοινοποίηση αιτιάσεων. ΕΆΝ Bollard να επαναλάβω τη δήλωση ή κάτι σαν αυτό, θα μπορούσαμε πολύ καλά βλέπε ακτινίδιο κατευθυνόμαστε 80-σεντς και πάλι. Αλλά. Αυτό είναι ένα πολύ να αναμένουμε από Bollard, ο οποίος, όπως είπα, κανονικά δεν χάσουμε την ευκαιρία να υβριστικά του νομίσματος.
Και στη συνέχεια έχουμε την ρεάλ Βραζιλίας. Δεν έχετε μιλήσει σχετικά με την πραγματική σε λίγο. Και εδώ και καιρό οι αναγνώστες χρόνο γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί. Απλώς δεν μου αρέσει που όταν μια χώρα επιθέσεις το δικό τους νόμισμα. Αλλά γνωρίζετε τι; Το πραγματικό υπήρξε αρκετά ανθεκτική της όλες τις περικοπές ρυθμό, οι φόροι επί των ξένων επενδύσεων και κάθε άλλο κόλπο της Βραζιλίας Gov't παρουσίασε με το πραγματικό. Και θυμηθείτε ότι απλώς δεν κατάλαβα ποια ήταν σκέψη της Βραζιλίας Gov't, εκφοβισμού μακριά ξένων επενδύσεων, όταν χρειάζονταν περισσότερο να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της υποδομής που χρειάζεται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακούς αγώνες κατά τα προσεχή έτη.
Καλά. OH No! Υπουργός Οικονομικών, Mantega, ήσυχα ακατάλληλο το 6% φόρο σε ξένες επενδύσεις στη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα. Ναι, αυτό πέταξε υπό το ραντάρ κατά την πρώτη. αλλά τότε αποκαλύφθηκε ότι η Βραζιλία πρόσληψη τράπεζες όπως η Barclays και η JP Morgan Chase να τους αγορά ομολόγων.
Σας είπα όλα κατά αυτά διατίθενται αυτό το φόρο για τις επενδύσεις που αυτές θα θρηνούμε για την ημέρα που αυτό το έκαναν. Δεν είμαι σίγουρος τους did θρηνούμε για την ημέρα, αλλά τους did θραύσματα αυτό!
Αυτό σημαίνει την πραγματική θα μπορούσε να φτάσει πίσω για τα κομμάτια συναγερμός; Ότι είναι δύσκολο να πω, όπως πιο μεγάλο χρόνο επενδυτές εξακολουθούν να φοβούνται την Βραζιλίας Gov't και τις επιθέσεις τους εναντίον του νομίσματος. Χρόνος Επουλώνεται πληγές δικαίωμα; Κοινοποίηση αιτιάσεων. ίσως δεν αμέσως. Αλλά και πάλι, να είμαστε προσεκτικοί, χρησιμοποιήστε μόνο τα ταμεία που τοποθετείτε καλλιέργειας για τις κερδοσκοπικές επενδύσεις, με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να το πραγματικό λήψη σκληρά πλήγματα και πάλι δεν αποτελεί έκπληξη στο χαρτοφυλάκιό σας.
Στη συνέχεια, υπήρχε αυτό. Ok. Πραγματικά δεν έχω τίποτα για αυτό το τμήμα της επιστολής σήμερα. Έχετε έρθει σε ορισμένα πραγματικά μεγάλη διαφημιστικά σποτ παρόλο που είχαν απαγορευθεί από ΗΠΑ TV. δημιουργήθηκαν ως διαφημίσεις για την Ελβετική Αμερική, που πωλεί χρυσού. Οι διαφημίσεις είναι πολύ αστείο, αλλά δεδομένου ότι κάνουν διασκέδαση των πολιτικών που έχουν δημιουργήσει το Fed και της διοίκησης εδώ, εξορίστηκαν από TV. Εντούτοις, είδα ότι φίλους μου πάνω από την πρόβλεψη 5 λεπτών τεθεί ένα από τα διαφημιστικά σποτ στην επιστολή τους χθες. Κοινοποίηση αιτιάσεων. Εγώ θα σας οδηγούν εκεί. Συγνώμη, δεν μπορώ να τους θέσει εδώ, στη συνέχεια θα ενταχθούν οι άνεργοι! Εδώ είναι μια σύνδεση με τη χθεσινή 5 λεπτών Forecast.
Τρέχον τεύχος | 5 Λεπτά Forecast
Φυσικά. ενώ είστε εκεί, ίσως καθώς και εγγράφεστε για αυτό. Λατρεύω ανάγνωση το "5" κάθε ημέρα!
Για να ξεκαθαρίσω. νομίσματα συναλλαγών σε ένα πολύ στενό φάσμα σήμερα το πρωί, όπως οι αγορές περιμένετε για τη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης που θα αρχίζουν την παρασκευή. David Rosenberg πιστεύει ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης θα μπορούσε να τεθεί πραγματικά οι αγορές σε ευκολία με ένα ενοποιημένο σχέδιο που θέτουν στο να θέσει αμέσως σε. Υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε-n-βλ. Aussie ΑΕΠ ήταν ισχυρότερη με την 3η QTR από το προβλεπόμενο και το $ A έχει απαντήσει θετικά. Η Τράπεζα του Καναδά αριστερή ποσοστά αμετάβλητο, όπως θα το RBNZ απόψε.
Νομίσματα σήμερα 12/7/11. Αμερικανικό στυλ: Ένα$ $1.0275, ακτινίδιο.7795, C$.9910, ευρώ 1.3390, στερλίνα 1.5635, ελβετικό $1.0780,. Ευρωπαϊκό στυλ: ραντ κορόνα 8.0665, 5.7555, SEK 6.7375, 223.80, ζλότι φιορίνι 3.3365, κορόνα 18.8740, RUB 31.21, γιεν 77.75, τραγουδούν 1.2855, HKD 7.7735, INR 51.71, 6.3643, Κίνα πέσο 13.47, BRL 1.7955, δολάριο ευρετήριο 78.60, πετρέλαιο $101.70, 10 ετών 2.10%, Silver $ αριθμητική τιμή 32,50, και το χρυσό. $1.725.65
Αυτό είναι για σήμερα. Καλά. γιορτάσαμε γενεθλίων dad's μου πολύ όμορφη νύφη χθες το βράδυ με δείπνο και όλα τα παιδιά, και grandkids, και μεγάλη-grand παιδιά. Μπαμπάς της Kathy είναι μια συνταξιούχος κυβερνήτης του το St. Louis φωτιά τμήματος εκφύλιση της ωχράς κηλίδας έχει λάβει περισσότερα από το θέαμα, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να κάνει τα πράγματα δεν ήταν δυνατή η νομίζω ότι κάνουν. Ένα πραγματικό "Mr. Fix-it" που εργαζόταν πάντα για κάτι, και εάν δεν ήξερε πώς λειτούργησε, θα διαβάσετε σχετικά με αυτό και στη συνέχεια γνωρίζουμε! Αρκετά καταπληκτικό μου. Έτσι, ευχαρίστως γενεθλίων Larry Stringer. Και στη συνέχεια σήμερα είναι η ημέρα εκτίμησή του EverBank υπαλλήλου. Που σημαίνει ότι εμείς έχουμε το γεύμα και έχω να πω σε όλους ότι έργων για μένα, πόσο εκτιμώ τους. Hmmm. ίσως ότι θα πρέπει να αντιστραφεί; HAHAHAHAHA! Ok. Του Mike εδώ, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι αργά, είμαι αργά, για μια πολύ σημαντική ημερομηνία. Ελπίζω ότι έχετε ένα Wonderful Τετάρτη και Αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτούμε ημέρα Περλ Χάρμπορ.
Chuck Butler
Πρόεδρος
EverBank παγκόσμιες αγορές
1-800-926-4922
1-314-647-3837