Ασθενής προσπαθεί αποχωρών $USDJPY λέει Citi, σημειώνοντας ότι, ενώ δεν υπάρχει πολύ στο "get ενθουσιάζουν" μόλις ακόμα, ίσως σημειωθεί ότι η ροή είναι ασύμμετρη υπέρ της αγοράς του ζεύγους, με 56% είναι αγορές των συναλλαγών που διενεργούν
Citi λέει, σημειώνοντας ότι ενώ το νόμισμα είναι τονώθηκαν από ελπίδες για ένα επίτευγμα στη Σύνοδο Κορυφής του την Πέμπτη και την παρασκευή, αυτό συχνά παλεύει να διατηρήσουμε κέρδη προσεκτικοί με αυτό $ rally ΕΥΡΏ, αφού συνόδους κορυφής έχει λήξει
Για 1 προς 1 Μαθήματα μέσω Skype με το Βόρεια Φώτα στρατηγική Forex Scalping σύστημα βρείτε μου το skype στο πλαίσιο όνομα χρήστη basil.kodikos ή στείλτε μου ένα ιδιωτικό μήνυμα ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε admin[at]forexraiders.com
CitiTechs που διαμένει πολύ bearish σε EUR/USD
Γράφει ο Sean Lee
16 Φεβρουαρίου 2012 στις 23: 55 GMT
Im μόνο ανάγνωση το αργότερο συνολικά από CitiTechs ενημέρωση σχετικά με τους τεχνικούς απόψεις και παραμένουν πολύ bearish EUR/USD, αναμένεται 1.10/1.15 στο 2012 και πιθανώς πολύ χαμηλότερο. Είναι ημερήσια αργού πετρελαίου και χρυσό, αναμένεται big μετακινεί υψηλότερο και στις δύο.
Για 1 προς 1 Μαθήματα μέσω Skype με το Βόρεια Φώτα στρατηγική Forex Scalping σύστημα βρείτε μου το skype στο πλαίσιο όνομα χρήστη basil.kodikos ή στείλτε μου ένα ιδιωτικό μήνυμα ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε admin[at]forexraiders.com
CITI-$EURUSD ενώ η διεύρυνση απόδοση της Ισπανίας-Γερμανίας ομόλογο 10 ανάπτυγμα πίεση στο ενιαίο νόμισμα, η επίπεδη-να-κάπως ευρύτερη Γερμανία-ΗΠΑ ομόλογο 2 απόδοση εξαπλωθεί σημεία για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. "πρόσφατη ιστορία που φαίνεται να υπονοεί ότι για EUR/USD για να σπάσει έξω από την περιοχή θα λάβει εναρμονισμένες επιπτώσεις από τους δύο οδηγούς"